Ben je op zoek naar een camping in Noord-Holland? Denk dan eens aan Strand49. Een prachtige, ruime en luxe camping in Noord-Holland. Met het strand in de buurt, verschillende leuke dorpjes om te winkelen en veel mooie natuur is er voor het hele gezin genoeg te doen in de omgeving.

Voor elk wat wils

Op deze camping in Noord Holland is wat betreft accommodaties voor elk wat wils. Van prachtige glamping accommodaties tot ruim opgezette kampeerplekken. Met deze glamping accommodaties wordt het kamperen je wel heel gemakkelijk gemaakt. Een prachtig huisje met een eigen keuken, beddengoed, handdoeken, badkamer en privé terras. Maar ook de reguliere kampeerplekken op deze camping in Noord-Holland zijn fantastisch. Elke kampeerplek heeft namelijk privé sanitair; waardoor de tijden van met je toiletrol onder je arm naar het toiletgebouw lopen verleden tijd zijn.

Omgeving

In de omgeving van Strand49 is genoeg te doen. Zo kun je het strand op, dat ligt op slechts een paar minuten lopen afstand. Ook kun je naar een van de leuke dorpjes eromheen om te shoppen. Bovendien zijn er in de dorpjes genoeg cafeetjes, restaurants en koffietenten om neer te strijken voor een koffietje, lunch, borrel of diner. Genoeg van de mensen? Ga de duinen in en geniet van de rust. Zeker ook een aanrader als het niet zulk mooi weer is! Lekker uitwaaien.

Familievakantie

Het grootste voordeel van deze camping in Noord-Holland? De hele familie mag mee en er is voor iedereen wat te doen. Als we zeggen de hele familie, bedoelen we ook echt iedereen. Zelfs de honden zijn welkom! Uiteraard aangelijnd op de camping, maar bij het huisje of de kampeerplek mag de hond naar hartenlust rondrennen. Ook op het nabijgelegen strand mag de hond, tijdens het hoogseizoen aangelijnd en buiten het seizoen los, lekker rondrennen.