Wie: Lotte de Jonge (25)

Beautyblog: Lottelovesbeauty.nl

06:00 uur: ‘Eerst was ik mijn gezicht met een parfum- en alcoholvrije facewash. Daarna smeer ik een dagcrème en een oogcrème op – beide met amandelolie erin, een niet al te vette olie voor de gevoelige huid.’

06:15 uur: ‘Ik heb niet veel onzuiverheden, maar wil wel een egaal kleurtje op mijn gezicht. Daarvoor gebruik ik een BB-crème. Donkere kringen licht ik wat op met een concealer die net wat lichter is dan mijn eigen tint. Vervolgens poeder ik mijn hele gezicht af.’

06:25 uur: ‘Met een eyeliner in de vorm van een stiftje trek ik een lijntje boven mijn wimpers. Voor de ‘wing’ trek ik de lijn van de onderste wimperrand iets verder door. Daarna doe ik mascara op; eerst een die lengte geeft, dan een tweede voor krul en volume. Met een mediumbruin poeder kleur ik mijn wenkbrauwen in.’

06:35 uur: ‘Onder mijn jukbeenderen breng ik een matte bronzer aan, op de appeltjes van mijn wangen een koraalkleurige blush met een gouden glansje. Op mijn jukbeenderen smeer ik een highlighter. Op de onderste waterlijn bij mijn wimperrand trek ik een lijntje met een huidkleurig oogpotloodje, voor een wakkere blik. In mijn binnenste ooghoeken gebruik ik een highlighter. Dan smeer ik een voedende lippenbalsem op mijn lippen.’

06:45 uur:
‘Ik slaap altijd met een knotje in. Ik trek mijn haar los en borstel het door met een grote platte borstel. Op mijn haaraanzet spray ik droogshampoo om mijn haar meer volume te geven. De witte poederresten borstel ik eruit en in de lengtes smeer ik nog een voedend serum.’

06:55 uur: ‘Klaar!’

Interviews: Jasmine Groenendijk