Op zoek naar een betrouwbaar hoveniersbedrijf in Amersfoort? Denk dan aan Van Engelenhoven Bestrating. Al jarenlange de betrouwbare hovenier van vele bedrijven en particulieren in Amersfoort en omgeving. Niet alleen voor het onderhouden van de tuin, maar ook voor tuinontwerp of tuinaanleg kun je bij deze mensen terecht.

Tuinonderhoud

Wil je er zeker van zijn dat je tuin er altijd zomerklaar bij ligt? Laat je tuin dan onderhouden door dit hoveniersbedrijf in Amersfoort. Met keuze uit verschillende tuinonderhoud abonnementen weet je zeker dat dit het geval is. Er is keuze uit verschillende abonnementen:

  • Wekelijks
  • Maandelijks
  • Per kwartaal
  • Per seizoen
  • Per halfjaar
  • Jaarlijks

Wat jouw wens ook is: het hoveniersbedrijf in Amersfoort doet er alles aan om jouw tuin zo stralend mogelijk te maken. Bovendien heb je nergens omkijken naar: zij nemen alle materialen mee én ruimen naderhand alles weer op. Alsof er niets gebeurt is, behalve dan dat het super netjes is.

Tuinontwerp

Is het eindelijk tijd om je tuin aan te pakken? Laat dan een tuinontwerp maken door een ervaren hoveniersbedrijf. In Amersfoort kun je hiervoor terecht bij Van Engelenhoven Bestrating. Heb je nog geen idee of misschien al wel? De hoveniers komen bij je langs en bespreken samen met jou de wensen en mogelijkheden. Uit dat eerste gesprek wordt een plan gemaakt en daar kun je dan nog een keer wat van zeggen en vinden. Daarna wordt het final plan gemaakt en kan de aanleg van je nieuwe tuin beginnen!

Tuinaanleg

En ook voor het aanleggen van je nieuwe tuin kun je terecht bij dit hoveniersbedrijf in Amersfoort. Naar aanleiding van het ontwerp, of dat nou door hun gemaakt is of niet, leggen zij de tuin aan precies naar jouw wens. Eigenlijk doen ze dus het hele pakket: het ontwerp, de aanleg en het onderhoud.

Benieuwd geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ze op. Dit hoveniersbedrijf in Amersfoort helpt je graag!