Ga je trouwen, organiseer je een vrijgezellenfeest of word je 50? Of heb je gewoon zin om een gigantisch vet feest te organiseren? Denk dan eens aan een cocktailbar! Bij Rising Moon kun je een mobiele bar huren. Zo heb je unieke drankjes, waar al je gasten nog lang over zullen napraten.

Hoe werkt het?

De shakers van Rising Moon komen naar jou toe met hun mobiele bar. Zij nemen alles mee; van vers fruit, frisdrank en sterke dranken tot aan het glaswerk en natuurlijk de bar. Binnen no time staan ze er klaar voor om jouw gasten de avond van hun leven te geven. Themafeest? Ook goed! Voorafgaand aan het feest kun je met de eigenaar van Rising moon afspraken maken over welke cocktails je wil, het thema en ook het budget. Is het feest zó gezellig dat de mensen langer blijven hangen, maar is dat niet ingecalculeerd? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Gezellig juist! Rising Moon zorgt dat ze altijd genoeg bij zich hebben om door te kunnen gaan met het shaken van de meest heerlijke drankjes.

Kosten

Zoals eerder gezegd, wordt van te voren alles besproken. Van te voren wordt een inschatting gemaakt van het aantal cocktails dat er gedronken gaat worden. Op basis daarvan wordt een passend voorstel gedaan. Wil je meer dan alleen cocktails? Rising moon kan dat voor je regelen! Bijvoorbeeld ook wijn en bier, maar ook hapjes en andere versnaperingen kunnen zij meenemen. Zo heb je echt nergens omkijken naar.

Ben je benieuwd wat Rising Moon voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op!