Wil je personal training in Arnhem volgen? Denk dan een 100%PT. Een gecertificeerde Personal trainer die er samen met jou voor zorgt dat je je doelen nu écht gaat halen. Wat dit doel ook is: dankzij zijn jarenlange ervaring weet je zeker dat jij je doelen nu echt behaald.

Workout

Probeer je al jarenlang af te vallen? Of misschien wil je juist aankomen of strakker worden. Wat jouw doel ook is: alles is realiseerbaar met een goede workout. Dat is de visie van 100%PT in Arnhem. Een fit en sterk lichaam waar je trots op kan zijn, dat is waarmee de personal trainer je kan helpen. Natuurlijk, trainen is daarbij belangrijk. Maar ook een leren over voeding en leefstijl is nodig om jouw doelen daadwerkelijk te bereiken. Hoe vaak heb je het niet geprobeerd en verviel je toch weer in oude gewoonte? Als je inzicht krijgt in achterliggende oorzaken, kun je het op de korte en lange termijn volhouden. Dat is natuurlijk wat je wil!

Over personal training Arnhem

Met zijn jarenlange ervaring wil Daniel Schepers, de personal trainer achter 100%PT, sportievelingen helpen bij het behalen van hun doelen. Daniel studeerde natuur- en sterrenkunde, maar zijn hobby in de sportschool groeide uit tot een passie. Hij wilde andere mensen inspireren met zijn liefde voor sport en besloot de opleiding tot personal trainer te volgen. Inmiddels kan iedereen bij hem terecht voor Personal Training Arnhem.

Niet alleen Personal Training

Maar het is niet alleen personal training, waarvoor je bij 100%PT terecht kan. Je kunt ook naar hem toe voor blessurebehandeling, topsport en prestatieverbetering én echt puur afvallen. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met hem op!